Välkommen till min blogg

A piece of Art Creation - Take a peek

Vernissage Grönt är Skönt – 9 juni

Varmt välkomna till samlingsutställningen ”Grönt är Skönt” i Lund, där jag tillsammans med 19 andra konstnärer ställer ut hos Maria Thorlund Ateljé & Galleri. Vernissagen hålls lördagen den 9 juni kl 12-16 och då är jag på plats där och tar emot mina besökare. Följande dagar fortlöper utställningen till och med den 21 juni. Hoppas vi ses på vernissagen!

Öppen Atelje i Glashuset 8 juni!

Den 8 juni är det åter dax för Öppen Atelje i min sommaratelje. Den här gången kör vi på eftermiddag/kväll kl 17-20. Det här är ett unikt tillfälle för dig som är nyfiken och vill prova på akrylmåleri. Eller för dig som målat förr men behöver en kickstart för att komma igång igen. Kanske behöver du en rogivande plats ihop med andra som delar ditt intresse.

Läs mer och anmäl dig i Facebookevenemanget: https://www.facebook.com/events/190556768437437/ eller maila mig för frågor och anmälan.

Kram

Väggsmyckat på Stenbergbygg

Efter att ha fått hjälp av Michael Stenberg på proffsiga Stenbergbygg i Helsingborg, hänger nu delar av min konst på deras kontor. Det blev fina matchningar i konferensrum och i deras nya showroom-entré. Hör av dig ifall du skulle vilja titta närmare på tavlorna så möter jag upp inför ditt besök där.

Har du någonsin tänkt på att låna konst för att få in atmosfär på ditt kontor? Rätt konstverk kan bygga ditt varumärke och stärka ditt företags image. En kreativ, färgstark och vital miljö kommer att påverka besökare och kunder. Likaså ditt eget och medarbetarnas välbefinnande. Hör av dig!

Live-måleri våren till ära!

Då blir det alltså live-måleri igen! Denna gång våren till ära på Hotell Strandbaden anno 1910. Den 1 maj kl 12-16 firar vi in våren. Med blicken över fantastiska Öresund, strax norr om Höganäs. Det erbjuds matig vårbuffé eller våffelbuffé. Jag kommer även att ha ett stort antal tavlor på plats där en tid från och med 27 april.

Varmt välkomna!