Välkommen till min blogg

A piece of Art Creation - Take a peek

 

Tävla om tavlan!

1:advent och det är lätt att konstatera vinterns frånvaro här i Skåne i alla fall. Det har blivit så mysigt och juligt i mörkret runt omkring i alla hus. Idag firar jag mina 700 Facebookföljare med chansen att vinna den här minitavlan som jag tycker skänker varma vibbar och ett löfte om en sommaren som kommer igen. Tavlan är 15×15×4 cm och funkar fint att ställa i fönsterkarmen tex inne i badrummet.

Jag tillsammans med mina barn utser jag en vinnare söndagen den 2:a advent.

Tävlingsuppdraget:

1) Skriv ett julklappsrim tänkt för ett paket som innehåller en av mina målningar.

2) Gå in i min shop och leta upp det konsttryck du själv önskar få av tomten i år. http://shop.ingeladahlgren.se

Skriv ner ditt julklappsrim och titeln på ditt önske-konsttryck här i facebookflödet där tävlingen äger rum.

Gilla gärna min sida och dela om du känner för det.

Följ mig gärna också på Instagram om du inte redan gör det på #ingeladahlgren.artcreation

LYCKA TILL och en fortsatt skön advent! 🌲🌲🌲

24 luckor att öppna!

I år bjuder jag på en digital julkalender med dagsfärskt specialpris på det konsttryck som gömmer sig bakom varje lucka. Dessutom är det fraktfritt i shoppen t.o.m 12 december. Ta dig vidare och öppna dagens lucka. Spara länken och gå in och öppna en ny lucka varje dag ända fram till julafton.

 

 

En helt vanlig fredag?

Den varma säsongen är snart till ända. En månad till i ”lilla mallorca” i sommarateljen och sedan är det vinterateljen i garaget som gäller. Jag har en massa roligt inplanerat inför kommande halvår och längtar efter att komma igång lite mer på allvar igen med mitt egna måleri som legat lite på sparlåga den här sommaren. Nästa vecka ska jag kickstarta upp mig och påbörjar en målerikurs på Munka Ljungby konstskola. 3 timmar/veckan i 2 månader med ren och skär skaparkraft som jag vet att miljön där kan leverera.

Att jobba som deltidskonstnär med eget försäljningsansvar handlar till vardags sannerligen inte om att bara måla tavlor. Som idag tex… Fredagar är egentligen tillägnade mitt måleri men idag ska det röjas upp och förberedas för en massa nya kreationer i vinterateljen. Kolla på bilden – ni ser! Det fylls på snabb och blir lätt rörigt när man har den ena utställningen efter den andra och många pågående projekt. Idag bryts dagen dessutom av för ett besök på ett magnifikt ställe där jag ska reka och kolla in möjligheter för framtiden. Jag söker ju alltid nya och unika sätt att visa upp mina målningar. Det ska bli jätteroligt och spännande att känna om det klickar. Senare i eftermiddag ska jag ta mig in i de småländska skogarna till min barndomsstad 

Nähä… lite kaffe nu och sedan in i ateljen för att skapa ordning och så klart en massa magi. 

Trevlig helg alla mina trogna följare!

#artcreation #ingeladahlgren #acrylicpainting #art #konst #livsstil#ateljeliv #enheltvanligfredag

Utställning i Glashuset!

Varmt välkommen helgen 1-2 september då vi åter välkomnar till vår gemensamma konstutställning i Glashuset i Wallåkrabygden. Portarna står öppna mellan kl 13-17 både under lördagen och söndagen.

Kom som du är och bjud gärna med både vänner och familj. Ta en titt på filmerna från förra årets konstutställning som drog fullt hus:Varmt välkommen till en konstupplevelse på landet, lite utöver det vanliga.

Vi ses!

/ Konstnärstrion Birgitta, Eva och Ingela

Ps. Evenemanget ligger på min facebooksida där du kan göra en intresseanmälan och löpande få information. https://www.facebook.com/events/372673529935417/