Välkommen till min blogg

A piece of Art Creation - Take a peek

 

På Limhamn hela helgen lång

Nästa helg är det advent och med det hålls den årliga utställningen ”Konst i Advent” i Engleson Galleriers regi, i Folkets Hus på Linnégatan 61 på Limhamn.

”Konst i Advent” är en samlingsutställning med 47 utställare. Det här året deltar jag!
Det är fri entré och utöver bildkonst finns det skulpturer, foto, glas, keramik och silver.

Öppettiderna ser ut så här och jag kommer att vara på plats större delen av helgen. Hoppas att vi får möjlighet att träffas där i vimlet!

  • 29/11, Fre kl 15-19
  • 30/11, Lör kl 11-17
  • 1/12, Sön kl 11-17

Jag tar med mig mina nya små serier för att testa vad ni tycker. Samma helg är det också Julmarknad på Limhamn. Det finns alltså goda förutsättningar för att komma i riktigt god julstämning denna helg. 

Varmt välkomna!! 

Konstutställning i Glashuset

Träffa oss och kolla in våra alster!
Det är nu tredje året i rad som vi bjuder in till konstutställning i Glashuset på Anders-Persgård. Där har jag också min atelje och arrangerar även olika evenemang då och då kopplade till inspiration, måleri och nätverkande. Hoppas vi ses där och då, sista helgen i september. Vi är alla tre på plats hela helgen. Glasdörrarna står öppna 28-29 september mellan kl 12-17. Vi bjuder på kaffe, te och något sött tilltugg, härligt sällskap och en mysig atmosfär. Feelgood-faktorn är hög precis som taket.

Läs mer och anmäl dig gärna här i evenemanget på Facebook: https://www.facebook.com/events/510880159456126/

Varmt välkommen!

Konst till påsk!

Konst, påsk och Skåne hör liksom ihop! Så bara är det.
 
Även det här året öppnar jag upp min atelje för alla som vill komma förbi och säga hej och titta på mina målningar och designprodukter. Just nu preppas och fixas det. Så till påsk kommer jag kunna visa ett litet men bländande popup-galleri. Jag håller öppet alla påskdagar, från Långfredag till och med Annandag Påsk kl 10-18 varje dag.
 
Varmt välkommen till Tegelögatan 22 i Rydebäck!
 
#konst #bringinlife #passion #easter #ingeladahlgren #madeinsweden #artcreation #acrylic #canvas #interior #design